dilluns, 10 de març del 2008

CALÇOTADA I EXCURSIÓ BASCOLLERA A VALLS

Hola bascolleros i bascolleres,

Després d'unes festes de la Magdalena 2008 que han sigut les millors de la història per a tots nosaltres, vull informar-vos a tots, que esteu tots aconvidats a apuntar-vos a l'excursió/calçotada a Valls que s'ha organitzat per al proper 21 de Març (Divendres Sant).
Avís a tots els catòlics practicants: es menjarà carn en grans quantitats.
Per apuntar-se, el límit és el Dijous i podeu fer-ho ficant-se en contacte amb Pau (organitzador de festes i grans events).
El tema és que siguem prou gent, així contractarem un autobús que correrà a càrrec del fons de la colla, així no ens tindrem que preocupar de "jo no puc beure que porte cotxe" o del "pensem que ja has begut prou i ens has de portar tú". A més, tú saps si es bonico anar tots en autobús igual que quan erem menuts? O també ho podem plantejar tipo una excursió del Inserso (si algú vol aprofitar per vendre mantes o alguna cosa per l'estil està autoritzat).
Bé, anem al gra i tema molt important; el dinar serà per compte de cadascú.

La programació de l'excursió no esta feta, però podria valer aquesta (sempre oberta a sugerències i modificacions, tant en horaris com en actes):

De ben matinet i per aprofitar el dia, convocatòria a la Plaça Maria Agustina per a que ens arreplegue el bus.

Eixirem de Castelló cap a Tarragona, on podríem parar i fer una visiteta als nostres avantpassats els romans, els quals ens van deixar un llegat de gran valor com és l'aqüeducte de les Ferreres o de Tarragona en un gran estat de conservació.
El qui vullgue esmorzar que el porte.




Després, ja ens dirigirem cap a Valls a disfrutar d'una "calçotada" al club de tenis (son pijo, però es veu que es menja de meravella). Menjar i beguda a "tutiplen" (Els que estiguen a règim, que no patisquen que els estem preparant un menú especial).





Per finalitzar aquest dia de germanor i havent disfrutat de lo lindo, a vore qui és el valent o xulo que no ho pota tot, ja que en la tornada si ens dona temps i esteu tots i totes d'acord, podríem parar als Karts (Vinarós, Orpesa o Benicassim).






Bé doncs, de moment açò es tot. Si algú vol fer alguna sugerència que la faça i si coneixeu a algú que vullguera vindre i no és de la colla no passa res. Teniu de límit fins el Dijous, ja que hem de reservar el dinar.

Gràcies a tots,

Jordi Olucha
President A.C. Bascollà

1 comentari:

Anònim ha dit...

com sempre una exposició perfecta! ese presi, ese presi, eh! eh!

TRONCHOS Y COLES!!

Espere que vos agrade, es un dels moments mítics de la boda de jose luis i raquel